Siirry sisältöön
Ota yhteyttä

Sulatusvapaa pakastehuone

Dryfreeze huurteeton pakkastila

Elintarvikkeiden pakastamisessa on mahdoton välttyä seinien ja tuotteiden huurtumiselta perinteisillä keinoilla ja huurteet tuotteissa ja pakkauksissa aiheuttavat useita ongelmia tuotannossa. Dryfreeze tekniikalla vältytään myös kylmätilojen sulattamiselta, koska jäätä ei pääse kertymään. Samalla hygieniataso saadaan pidettyä korkealla, eikä pintoihin kertyvät jääpaakut ole enää ongelma. Nykyaikaisella Dryfreeze menetelmällä saadaan katkeamaton, helppo huoltoinen pakastusprosessi.

Huurteen haitat tuotannossa

  • Pakastettu tuote ei näytä hyvältä ja pakkaus epäselkeä
  • Haittaa esim. hintalappujen päälleliimaamisessa
  • Liian huurteinen pakastustila on sulatettava
  • Kosteus ilmassa lisää jäädytyksen energiantarvetta

Dryfreeze käytössä:

Fazer-leipomot, Leipomo Rosten

Leipomo Rosten ensimmäinen Dryfreeze pakastehuone sulattamatta vuodesta 2010

“Ennen pakastehuone oli sulatettava tietyin väliajoin, mikä aiheutti pitkiä käyttökatkoksia. Nykyään sulattamista ei tarvitse miettiä ja tuotanto toimii tehokkaammin”

Kari Meltovaara, toimitusjohtaja: Leipomo Rosten

Soita